Τα Ιπτάμενα άστρα του 2019

 

 

Κέντρο 8

Στο κέντρο όλο το χρόνο θα έχουμε το Γήινο άστρο 8 που είναι το άστρο πλούτου και χρειάζεται κάτι πύρινο για να φέρει τα κέρδη του κρεμάστε στο κέντρο το κόκκινο Λάβαρο με τα 8 τυχερά σύμβολα του Feng Shui.που είναι τα εξής:

Mystic knotτο άπειρο πάνω στο άπειρο για άπειρες επιλύσεις σε όλα τα θέματα και αρμονία στις σχέσεις.              

Βάζο πλούτου για Αφθονία.

Λωτός, ο όμορφος ανθός που φυτρώνει στις λάσπες, φέρνει όμορφες εξελίξεις  ακόμα και όταν αυτό μοιάζει αδύνατον.

Parasol , ομπρέλα προστασίας από οποιαδήποτε ψυχική επίθεση.

Λάβαρο Νίκης για επιτυχίες και σωστές επιλογές.

Διπλά ψάρια κατά του ανταγωνισμού και για καλές συνεργασίες.

 Λευκό κοχύλι φέρνει χρήσιμες πληροφορίες από μακριά και προστατεύει από πλάσματα της αβύσσου.

Πηδάλιο τύχης, δίνει την διαύγεια να κατευθύνεσαι προς την σωστή κατεύθυνση.

 

 

Νοτιοανατολικά  7

Ένα από τα αρνητικά σημεία της χρονιάς και της περιόδου είναι ότι το μεταλλικό 7 θα επισπευτεί την πλευρά του πλούτου και με το αιχμηρό του στοιχείο κόβει το ξύλινο 4 της γωνιάς του πλούτου, χαλώντας έτσι τις συνεργασίες και δημιουργώντας οικονομικά θέματα, κλοπές και δυσφήμιση. τοποθετήστε εδώ κάτι μπλε και την Πύλη Ψαριών που θα ανοίξει την πύλη για καλές συμφωνίες και κέρδη και θα πρόσθεση το στοιχείο του νερού αφού τα ψάρια είναι σύμβολα νερού, εξισορροπώντας έτσι αυτήν την γωνιά και κάνοντας την κερδοφόρα.

 

Νότος  3

Στο Νότο θα υπάρχει αρμονία στοιχείων όμως το ξύλινο άστρο 3 φέρνει ένταση και θέλει κάτι να ηρεμήσει την γωνιά χωρίς όμως να σταματήσει τις ευχάριστες εξελίξεις. Τοποθετήστε εδώ έναν ακατέργαστο ροζ Χαλαζία που φέρνει  αγάπη κατανόηση και υλοποιεί τους στόχους.

 

 

Νοτιοδυτικά 5

Την πλευρά των σχέσεων θα επισπευτεί φέτος το πιο δύσκολο άστρο και θα φέρει διαμάχες, έχετε όλον τον χρόνο εδώ την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή για να καθαρίζει την περιοχή και μεταλλικό μπολ με αλατόνερο και 6 νομίσματα Feng Shui. Αποφύγετε εδώ πύρινες αποχρώσεις και επισκευές, σκαψίματα και καρφώματα.

 

 

Δύση 1

Στην πλευρά της Δημιουργίας το άστρο νερού 1 θα φέρει ευκαιρίες αλλά δυστυχώς φέτος δεν μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε τη γωνιά με μελωδό και κίνηση γιατί εδώ θα βρίσκονται οι τρεις Σωματοφύλακες (3 killing), τοποθετήστε εδώ τον χρυσό Ελέφαντα πάνω σε νομίσματα και αποφύγετε και εδώ επισκευές και ανακαινίσεις, αλλά κυρίως μην κάθεστε με την πλάτη στη Δύση.

 

 

Βορειοδυτικά 9

Το άστρο καλοτυχίας και επιτυχίας θα βρίσκεται φέτος Βορειοδυτικά και αν και αυτό το άστρο φέρνει πάντα χαρά θα καίει φέτος το μεταλλικό άστρο 6 που βρίσκεται μόνιμα εκεί και φέρνει Ουράνια βοήθεια, κρεμάστε εδώ την  πράσινη Tara που πραγματοποιεί τις ευχές και βοηθάει στη υλοποίηση σχεδίων.  Αποφύγετε και εδώ ανακαινίσεις και επισκευές γιατί εδώ βρίσκεται ο Χοίρος της χρονιάς και δεν θέλει να τον χτυπάμε, έχετε επίσης όλη την χρονιά το Pi Yao που φέρνει προστασία από άσκοπες ενέργειες και ευνοεί τα τυχερά παιχνίδια. Τοποθετήστε το στις μοίρες του Χοίρου (323- 337) Βορειοδυτικά να κοιτάει Νοτιοανατολικά.

 

 

Βορράς  4

Ο Βορράς θα είναι η καλύτερη κατεύθυνση της χρονιάς με τον συνδυασμό άστρων να φέρνει γνωριμίες και καλές συνεργασίες, τοποθετήστε εδώ τα 2 καράβια σύμπνοιας που όπως συναντιούνται σχηματίζουν το σύμβολο Διπλής Ευτυχίας για επιτυχημένες συνεργασίες και αρμονικές σχέσεις. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα μπλε/γαλάζια.

 

 

Βορειοανατολικά  2

Οι ασθένειες και η αύξηση κιλών θα έρχονται φέτος από βορειοανατολικά αλλά το Γήινο άστρο 2 φέρνει και πλούτο καθώς είναι το άστρο της αποταμιεύσεις έχετε εδώ 6 χρυσά νομίσματα με τα σύμβολα πλούτου από τη μια πλευρά των νομισμάτων και τους Δράκους από την άλλη που διώχνουν τα εμπόδια και τις φραγές Ευημερίας.

Αποφύγετε εδώ όλον τον χρόνο πύρινες αποχρώσεις ανακαινίσεις και σκαψίματα. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα μεταλλικά λευκό, γκρι, χρυσό, ασημί.

 

 

Ανατολικά 6

Στην πλευρά της Υγείας θα βρίσκεται το άστρο δύναμης και εξουσίας το μεταλλικό άστρο 6 και αν και είναι καλό άστρο θα παρενοχλεί το μόνιμο ξύλινο 3 γι’ αυτό θέλει και λίγο μπλε για να γεφυρώσει τις ενέργειες, αλλά και κάτι δυνατό για να φέρει δύναμη, αντοχές και πρόοδο. Τοποθετήστε εδώ τον Σάο με τον μπλε μανδύα που είναι ο Θεός της Υγείας.

 

 Feng Shui Κόντε